De top 5 van LEGO sets met paarden

Zijn je kinderen gek op paarden? Het is misschien lastig om een echte pony in huis te halen, maar kinderen zullen het geheid heerlijk vinden om met LEGO® sets van speelgoedpaarden te spelen, of ze nu zieke paarden verzorgen of hun favoriete filmscènes met paarden die ze kennen van het witte doek tot leven brengen.

We hebben vijf van de beste LEGO sets met paardenspeelgoed voor jongens en meisjes van alle leeftijden uitgezocht, dus het nieuwe dierenavontuur wacht op je.

LEGO® Friends – Paardentraining en aanhanger

Laat zien wat je kan op het springconcours of ga een stukje paardrijden met deze schattige paardentrainingset voor kinderen vanaf vier jaar! Kinderen hebben de set zo in elkaar gezet dankzij de twee startstenen en kunnen vervolgens in de huid van paardentrainer kruipen door de paarden met de minipoppetjes van LEGO Friends Stephanie en Emma te leren hoe ze moeten rijden en spelen. Als je genoeg hebt geoefend, kun je het hele team in de aanhanger laden en op weg gaan naar de wedstrijd om daar een coole trofee te winnen!

LEGO® City – Paardentransportvoertuig

Rijd samen met je paarden nieuwe avonturen tegemoet met het  paardentransportvoertuig met een terreinwagen en aanhanger, twee minifiguren en verzorgingsspullen voor de paarden. Ook de trouwe viervoeter gaat mee. Zodra je bij de trainingsbaan bent, kun je de balk neerzetten, de rijhelm bij de minifiguur opzetten en je edele ros met een heerlijke wortel aansporen om het parcours af te leggen.

LEGO® | Disney Princess™ – Elsa en de Nokk verhalenboekavonturen

Als je kinderen dol zijn op Disney's Frozen 2, zullen ze vast ook genieten van dit sprookjesavontuur met minipoppetjes van koningin Iduna, Olaf, het ijspaard Nokk en de aardreus, evenals twee versies van Elsa zelf. Deze lichtgewicht speelgoedset is draagbaar en bevat alle magie van de film. Met de set krijgt het hele gezin een fantastische wereld om te ontdekken. Sla het boek open om de magische avonturen die erin staan te onthullen en breng de set tot leven door scènes uit de film na te spelen, of combineer het met andere LEGO | Disney sets en bedenk volledig nieuwe avonturen voor al je favoriete vriendjes!

LEGO® | Disney Princess™ – Assepoesters koninklijke koets

Breng een vleugje magie naar je speeldoos met Disney Assepoesters koninklijke koets met twee paarden die geschikt is voor een prinses. Speel Assepoesters reis naar het bal na met een uitnodigingsaccessoire en haar kroon en iconische glazen muiltjes. Maar waar komt de prachtige koets vandaan? De set wordt geleverd met een pompoenveldje, dus je kunt de magie net als in de filmdecors beleven. De set bevat ook figuurtjes van de Goede Fee en haar toverstaf, evenals de muis Pieter, waardoor je geheel nieuwe magische scènes en avonturen kunt bedenken voor de klassieke Disney prinses. En geen zorgen: de koets verandert niet in een pompoen om middernacht, dus je kunt nog lang en gelukkig blijven spelen!

LEGO® DUPLO® – Paardenstal en pony’s verzorgen

Verzorg twee schattige pony’s met de DUPLO® Paardenstal en pony's verzorgen set, het ideale paardenspeelgoed voor peuters vanaf twee jaar! Met een bouwbare LEGO DUPLO stal, waterbak en hooibaal hebben je pony's een comfortabele plek om te verblijven, maar ze hebben natuurlijk vooral liefde nodig. Je kinderen kunnen ze verwennen door ze wortels te geven of ze te borstelen. Ze kunnen ook de jongens- en meisjesfiguren de paarden laten berijden. Terwijl ze spelen, zullen je kleine dierenliefhebbers hun fijne motoriek en hun emotionele bewustzijn verbeteren wanneer ze de paarden verzorgen en de stal bouwen of verbouwen. Houd de paarden veilig in de stal of bouw hekken bij het model waar je ruiters overheen kunnen springen!

 

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD