De beste LEGO Disney sets voor kerst

Of je nu 4 of 40 bent, Disney avonturen herken je altijd meteen. Deze LEGO® | Disney sets zitten boordevol met dezelfde magie die ook de films en tv-programma’s tot leven brengt!

Of het nu om een klassieke LEGO | Disney prinses, een LEGO | Disney kasteel of een iconisch LEGO ǀ Disney Mickey Mouse verzamelobject gaat, vanaf nu kun je deze Disney personages zoveel je maar wil bouwen, ermee spelen of ze gewoon ergens neerzetten en bewonderen ...

LEGO® ǀ Disney Princess™ Het ultieme avonturenkasteel

 

In deze bouwbare speelset LEGO® ǀ Disney Princess™ Het ultieme avonturenkasteel vind je vijf populaire Disney Princess personages. Ga op verkenning in de kamers van Ariël, Vaiana, Rapunzel, Sneeuwwitje en Tiana! Kinderen kunnen tijdens het spelen zelf verhalen en avonturen verzinnen door de wereld van enkele van hun favoriete heldinnen binnen te stappen.

Deze set is perfect voor Disney fans van 6 jaar en ouder om deze kerst alleen of met vrienden urenlang leuke avonturen te beleven.

 

LEGO® ǀ Disney – Ariëls onderwaterpaleis

Ga deze kerst op onderwateravontuur met de speelset LEGO® ǀ Disney Ariëls onderwaterpaleis!

Fans van De kleine zeemeermin kunnen de 3 minipoppetjes en 6 LEGO dierenfiguren gebruiken om hun favoriete scènes uit de film na te spelen of samen met vrienden en familie zelf scenario’s te bedenken.

LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends – Mickey and Friends Kasteelverdedigers

Disney fans van 4 jaar en ouder kunnen met deze LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends – Mickey and Friends Kasteelverdedigers speelset talloze uren middeleeuws fantasieplezier beleven!

Verdedig samen met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Katrien Duck en Donald Duck het kasteel met de hulp van een bouwbare draak en een berijdbaar LEGO paardenfiguur.

LEGO® DUPLO® ǀ Disney – Belle’s balzaal

Kijk hoe Belle sierlijke pirouettes maakt in de balzaal van het kasteel met deze betoverende 23-delige speelset LEGO® DUPLO® ǀ Disney Belle’s balzaal. De set is perfect voor kinderen van twee jaar en ouder die dol zijn op Disney prinsessen.

De blokken zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes. Met dit LEGO | Disney kerstspeelgoed kunnen peuters de balzaal van het kasteel bouwen en neerzetten in hun kamer en Belle haar iconische gouden baljurk aantrekken.

LEGO® DOTS ǀ Disney – Mickey & Friends: megapak armbanden

Wakker de creativiteit van je kinderen aan en help hen hun unieke gevoel voor stijl en flair te ontdekken met dit LEGO® DOTS ǀ Disney Mickey & Friends: megapak armbanden!

Met deze set met 5 kleurrijke armbanden, hopen glitter en talloze tegels geïnspireerd op Mickey & Friends kunnen kinderen die van knutselen houden deze kerst uren plezier beleven met het ontwerpen van hun eigen sieraden.

LEGO® | Disney en Pixar’s Lightyear XL-15 Ruimteschip

Jonge ruimteverkenners kunnen deze kerst thuis de intergalactische avonturen van Disney en Pixar’s Lightyear nabootsen met dit bouwbare XL-15 Ruimteschip.

Er valt heel wat plezier te beleven met de uitneembare brandstofcel en functionerende cockpit waarin de LEGO Buzz Lightyear minifiguur kan plaatsnemen om op zijn volgende spannende missie te vertrekken!

LEGO® DOTS ǀ Disney – Mickey Mouse & Minnie Mouse: Terug naar school

Met de knutselset LEGO® DOTS ǀ Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse: Terug naar school kunnen kinderen deze kerst hun creatieve kant laten zien en zelf ervaren hoe leuk het is om te bouwen met LEGO stenen!

Beginnende ontwerpers van 6 jaar en ouder kunnen met deze leuke set hun creativiteit de vrije loop laten. De set omvat een fotolijstje, ladebakje, notitiehouder, twee platte tassenhangers en een zelfklevende patch.

LEGO® ǀ Disney – Jasmines en Mulans avontuur

 

Ga op interactief avontuur met twee van Disney’s meest geliefde personages, Jasmine en Mulan! De 176-delige speelset LEGO® ǀ Disney Jasmines en Mulans avontuur omvat een bouwbaar paleis en kleine tempel, twee minipoppetjes van Disney’s Jasmine en Mulan en twee LEGO dierenfiguren van Khan en Rajah.

Of kinderen nu scènes uit de films naspelen of hun eigen fantasierijke scenario’s bedenken, ze zullen deze kerst zeker geïnspireerd worden door de vriendelijkheid en moed van deze twee iconische heldinnen.

LEGO® Art ǀ Disney’s Mickey Mouse

Haal echte cartoonhelden in huis! Kom helemaal tot rust tijdens het bouwen van een van de twee portretten van je favoriete personages – Disney’s Mickey Mouse en Minnie Mouse – of verzamel twee sets en creëer een groot geheel met elk personage op een unieke achtergrond.

 

De meegeleverde soundtrack zorgt voor een nog leukere ervaring en laat je helemaal opgaan in het project. Voeg zodra je klaar bent de Disney handtekeningtegel toe en geef je kunstwerk een mooi plekje!

NIEUWSTE LEGO SETS