Zeedieren van LEGO... superleuk

Dompel je onder in een wereld vol avonturen en zeedieren! Als je kleintje dol is op alles wat met de oceaan te maken heeft (of heel graag wil weten wat zich allemaal onder het wateroppervlak afspeelt), beleeft hij of zij met dit diepzeespeelgoed uren waterpret. Zeeliefhebbers van alle leeftijden beleven uren speelplezier en kunnen de leukste verhalen bedenken met de angstaanjagende haaien, schuifelende krabben en narwals!

LEGO® City - Oceaan Onderzoeksbasis

Er is zoveel te zien onder water – kinderen kunnen diepzeeduikers worden met deze coole oceaanbasis, met verwisselbare woon- en onderzoeksmodules.

Draai met de speelgoedkraan om voorraden op zijn plaats te krijgen en ga vervolgens op pad voor een snelle rondleiding door het gebied in de aangemeerde onderzeeër. De vijf minifiguren van ontdekkingsreizigers kunnen haaien en pijlstaartroggen ontmoeten – of zelfs een gezonken schat ontdekken!

De set bevat ook een onderwaterdrone, zodat twee minifiguren in de basis kunnen blijven en de oceaanbodem veilig en gemakkelijk kunnen onderzoeken.

 

LEGO® DOTS Diepzee - armbanden met bedeltjes

Jongeren kunnen overal hun liefde voor de zee laten zien met deze stijlvolle, slanke LEGO® DOTS Diepzee armbanden!

De armbanden bieden veel verschillende ontwerpmogelijkheden met 34 tegels, waaronder glow-in-the-dark kwallen en transparante tegels, sterren en zelfs een paarse hartbedel.

Ze kunnen een look ontwerpen die bij hun stijl past, of alles door elkaar mixen om hun stemming weer te geven. Combineer met andere DOTS sets om het ultieme fashion statement te maken!

 

LEGO® DUPLO® - Pret in bad: drijvend diereneiland

Maak baddertijd leuk met deze supercoole LEGO set die echt drijft!

Ideaal voor kinderen van 18 maanden en ouder. Er zijn tal van mogelijkheden voor spelenderwijs leren, zoals een vriendelijke leeuw bovenop het paradijselijke eiland en een flamingo die op een ring drijft. Er zijn ook visvriendjes om te ontmoeten, evenals een octopus.

Het eiland zelf kan worden opsplitst in twee afzonderlijke delen voor nog meer avontuur, en de stukken zijn allemaal gemakkelijk schoon te maken, waardoor elk bad leuk wordt!

 

LEGO® Minecraft® - De Bewakersstrijd

De wereld van Minecraft® strekt zich uit van de hoogten van de End tot de bodem van de zee. Ga aan de slag met het bouwen van het onderwatermonument en het uitgraven van de schat die in het koraalrif is weggestopt – maar pas op, er zijn problemen op komst!

De bewaker en de oudere bewaker wachten hun kans af om toe te slaan. Gebruik de drietand en roep de hulp in van de drie tamme axolotls om je te beschermen tegen de vijandige viswezens. De oudere bewaker kan zelfs een laserprojectiel lanceren vanaf zijn staart met een veermechanisme!

 

LEGO® Creator 3in1 - Aquarium

Wanneer één zeecreatie niet genoeg is, is het tijd om er drie in één te krijgen!

Dit stijlvolle aquarium wordt geleverd met vijf verschillende vissen om te bouwen en weer te geven, evenals tal van verschillende decoraties om het aquarium tot leven te brengen.

Maar als je een set met een meer avontuurlijk thema wil, bouw het dan om tot een schatkist die open kan met een zwaard en een krab die het bewaakt – of ga voor een kunstzinnige aanpak en maak een schildersezel met een schitterend schilderij dat bestaat uit kleinere tegels. 

De mogelijkheden zijn eindeloos – kinderen kunnen het zelfs helemaal uit elkaar halen en hun eigen ideeën bedenken!

LEGO® Creator 3in1 - Piratenschip

Klaar voor een zinderend avontuur op zee? Stap aan boord van dit piratenschip met bewegende zeilen, kanonnen en een kajuit waarvan het dak en de zijkanten open kunnen, en waan je in een magische wereld. Ergens op het schip fladdert zelfs een papegaai rond, waardoor kinderen zich een echte piratenkapitein zullen voelen. Zijn er gevangenen aan boord? Laat ze over de plank lopen en naar beneden kijken, waar de haai al aan het wachten is en onrustig rondjes zwemt.

Als je eenmaal bent aangemeerd en niet meer de zee opgaat, kun je het schip ombouwen tot een piratenherberg of je schat op het griezelige schedeleiland met skeletfiguren begraven.

LEGO Classic - Creatieve bouwstenen

Met de 1.200 stenen in deze set kun je niet één, maar zeven inspirerende creaties maken: een inktvis, een spaceshuttle, een muis, een appelboom, een watermolen, een vogel en een peer. En het wordt nóg leuker als je je eigen ontwerpen bedenkt en maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een haai, een octopus, een vis, een krab of een ander cool zeedier? Natuurlijk zijn nog lang niet alle diepzeewezens ontdekt, dus laat je fantasie de vrije loop en bouw een onbekend zeedier waarvan jij denkt dat het ergens op de bodem van de oceaan rondzwemt

Deze set is perfect voor jonge bouwers die niet kunnen kiezen of ze eerst een onderzeeër of een vliegende dolfijn willen bouwen. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

LEGO® Creator 3in1 - Diepzeewezens

Wil je spannende avonturen in de onderwaterwereld beleven? Dan is deze set ideaal. Met de set kun je verschillende creaties maken, zoals een angstaanjagende haai met een bek die open kan, vlijmscherpe tanden, bewegende vinnen, beweegbare gewrichten en weerspiegelende ogen. Of bouw eerst de verstelbare krab die rondscharrelt bij een schatkist die door piraten is achtergelaten.

En dat is nog niet alles, want als je deze twee creaties uit elkaar haalt en samenvoegt, kun je een flexibele inktvis of een zeeduivel met een enorme bek maken die ergens diep in de oceaan leeft. Online vind je bovendien extra bouwinstructies voor nóg een zeedier: een gigantische walvis.

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD