De acht beste LEGO® racewagensets voor kinderen

Racers, start de motoren maar! Op weg naar tal van speelmogelijkheden met de beste en snelste LEGO® racewagensets: van realistische LEGO Technic™ modellen tot authentieke replica's. Of maak een pitstop in een heel andere wereld met bekende gezichten uit de leukste racefilms.

Hoe hard je ook wil gaan, zoef ervandoor met je favoriete set extra wielen. Klaar voor de start... af!

LEGO® Technic™ – Dragster

Improve your young one’s building abilities with this Dragster model kit. Build it up, then set up the mini traffic lights, pull back the toy car, and release it to send it shooting away at high speeds!

Lock in the wheelie bar to perform daredevil wheelies, or stay with all four wheels on the ground to challenge the land speed record. 

The design includes flames roaring out of the exhaust for real high-octane adventure. And when you want to swap to a cool cruiser, rebuild the set into an ace pull-back Hot Rod for some car-themed play around town.

LEGO Technic™ – McLaren Senna GTR™

Tieners en volwassenen beleven ongekend speelplezier met deze supercar boordevol authentieke eigenschappen die zijn geïnspireerd op het originele, iconische design van deze circuitbaas.

Het ontwerp met bewegende zuigers en de beroemde dihedrale deuren zal bij jong en oud in de smaak vallen. Maak je gordel goed vast en stuur door de bochten door aan het wiel boven op de auto te draaien. Deze racewagen is niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook een echte eyecatcher in huis. 

De set met tal van coole eigenschappen biedt kinderen vanaf tien jaar uren speelplezier en is perfect voor jonge racers en volwassen autosportliefhebbers. Ga deze toffe bouwuitdaging aan en zet dit gedetailleerde model met 800 onderdelen steen voor steen in elkaar.

LEGO® City – Racewagens

Ben je ervan overtuigd dat jouw energieke oogappeltje een glansrijke racecarrière tegemoet gaat? Deze fantastische bouwset voor kinderen vanaf vijf jaar bevat speelgoedracewagens met een elektrische en benzinemotor, en coureurs waarmee ze leerzame avonturen kunnen beleven en leuke verhalen kunnen bedenken met racewagens in de hoofdrol.

Kinderen leren spelenderwijs wat het verschil is tussen elektrische en benzinemotoren en zullen zo nog enthousiaster worden over alles wat met auto's te maken heeft. 

Kruip dus snel achter het stuur, doe je riem vast en scheur naar de finish in een razendsnelle race met deze set voor race- en bouwliefhebbers. Je kunt de set combineren met andere originele LEGO speelsets om zo de ultieme racemachine te bouwen. Heb je ander LEGO City speelgoed? Beleef dan spannende avonturen vol zinderende actie in de stad.

LEGO DUPLO® – Lighting McQueen's Race Day

Voel thuis de spanning en sensatie van razendsnelle races met superster Bliksem McQueen en de LEGO racebaan!

De fantasie van peuters staat in de hoogste versnelling met Bliksem McQueen en Takel uit de populaire Disney Pixar films. Bovendien ontwikkelen ze hun motorische vaardigheden wanneer ze de finishlijn en het reparatiestation in elkaar zetten. 

Zet Bliksem op poleposition in een spannende race of laat Takel de held van de dag worden door zijn haak aan de racewagen te bevestigen en hem naar het reparatiestation te trekken. Deze set is perfect voor fans van de films en stimuleert de ontwikkeling van creativiteit en emotioneel bewustzijn bij peuters vanaf twee jaar.

LEGO® Monkie Kid – Red Son's heltruck

Dompel je onder in ongekende actie met deze geweldige set die is gebaseerd op de klassieke Chinese roman 'De reis naar het westen'! Kruip in de huid van een slechterik en vuur vanuit de heltruck het 6-schots snelvuurgeschut af. Je hebt namelijk maar één missie: de Snelle Panda-winkel beroven. Lanceer de geïntegreerde racewagen vanuit de truck en scheur er op hoge snelheid vandoor!

Zet Monkie Kid vervolgens in Pigsy's bestel-tuktuk en race zo snel als je kan naar winkeleigenaar Lee om hem te redden. Zal het hem lukken om Red Son te verslaan en de winkel te redden? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Er staan je tal van avonturen te wachten. Gebruik de lier om de exploderende geldautomaat uit de winkel te slepen en bereid de zeven minifiguren, waaronder Monkie Kid, Red Son, Mei en Lee, voor op het volgende verhaal.

LEGO® Speed Champions – 1985 Audi Sport quattro S1

One of the kings of the Group B rally racing circuit, the 1985 Audi Sport quattro S1 can now be built in all its glory!

Jump behind the wheel and hit the track with the iconic design of this hall-of-fame rally car, or add it to your collection for the perfect highlight of any motorsports fan’s display. 

 Also featuring a collectible minifigure, the 250-piece set is ideal for young motor fans and adult collectors alike.

LEGO Speed Champions – Ferrari F8 Tributo

Dit authentieke F8 Tributo model, dat is geïnspireerd op het supersnelle, superstrakke sportmodel, is niet zomaar rood, het is racewagenwaardig rood.

Steel thuis de show en zet deze klassieker naast je andere iconische LEGO racewagens of laat de auto's het tegen elkaar opnemen in een razendsnelle race vol actie! 

Voeg de minifiguur van de Ferrari coureur toe aan je verzameling en stoom hem klaar voor de race van zijn leven. Deze set mag niet ontbreken in de verzameling van welke sportwagenverzamelaar dan ook en zal zeker ook in de smaak vallen bij jonge coureurs die dol zijn op echte races.

Wil je nog meer? Bekijk de beste LEGO Ferrari sets ooit…

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD