LEGO Animal Crossing

De LEGO Groep en Nintendo brengen Animal Crossing™ voor het eerst naar LEGO® Brick Form

ALLE LEGO ANIMAL CROSSING SETS

Alle vragen beantwoord over LEGO Animal Crossing

Komt er echt LEGO Animal Crossing

LEGO Group heeft samengewerkt met hun vrienden bij Nintendo® om je een gloednieuw thema te brengen dat is gebaseerd op hun iconische Animal Crossing™ videogame reeks: LEGO® Animal Crossing™

Wat is LEGO Animal Crossing?

Ons gloednieuwe thema, met LEGO sets en LEGO® minifiguren gebaseerd op de Animal Crossing™ videogame reeks. Fantastisch, toch?!

Welke personages worden beschikbaar in LEGO Animal Crossing?

Er zal een breed scala aan personages uit de Animal Crossing™ videogame reeks verschijnen in LEGO® minifiguurvorm, waaronder Tom Nook, Isabelle, Kapp'n, Julian, Bunnie, Fauna, Rosie en Marshal.

Wanneer kan ik LEGO Animal Crossing sets bestellen?

Nu al! Maar deze sets worden pas geleverd in maart 2024

Kan ik LEGO Animal Crossing sets met korting bestellen?

Jazeker, je krijg meteen 15% korting op alle LEGO Animal Crossing Pre-Order bestellingen

LEGO introduceert: LEGO Animal Crossing

Onlangs onthulde de LEGO Groep gloednieuwe LEGO® Animal Crossing™ sets, geïnspireerd op de populaire videogameserie van Nintendo.

Miljoenen mensen hebben hun gelukkige plek gevonden tijdens het spelen van Animal Crossing™. Nu komt die wereld voor het eerst in de vorm van LEGO-stenen.

De vijf nieuwe speelervaringen, gecreëerd in samenwerking met Nintendo, stellen LEGO-bouwers in staat de wereld en personages uit de videogames te verkennen en verschillende verhalen na te spelen in het van stenen gebouwde landschap.

De sets zijn zo ontwikkeld dat ze gemakkelijk in elkaar passen en veel maatwerk bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met één simpele klik elementen tussen gebouwen te wisselen, inclusief de raamkozijnen. Alle sets kunnen worden aangepast, gemengd en gewijzigd, waardoor bouwers hun eigen werelden kunnen creëren en de instellingen uniek kunnen maken.

Bouwers vanaf 6 jaar kunnen creatief en fantasierijk aan de slag door hun favoriete scènes en personages tot leven te brengen in de fysieke wereld met LEGO Animal Crossing. Het nieuwe assortiment omvat bouwervaringen zoals:

Julian's Birthday Party, waar bouwers samen met Julian feest kunnen vieren, cupcakes kunnen delen en cadeautjes kunnen openen.
Met Bunnie's Outdoor Activiteiten kunnen liefhebbers van het buitenleven een rollenspel spelen met het opzetten van een tent, het roosteren van marshmallows of het gebruiken van de springpaal om over het water te springen, en de schep of ander herkenbaar gereedschap uit de videogameserie te pakken.
Kapp'n's Island Boat Tour geeft fans de mogelijkheid om aan boord van de boot te gaan en een ander eiland te verkennen met Kapp'n en Marshal, op avontuur te gaan op zoek naar kokosnoten en bamboe, wilde dieren, heremietkreeften en vissen te ontdekken of gewoon rond te hangen en te genieten het vuur.
Met Isabelle's Huisbezoek kunnen bouwers creatief aan de slag en Isabelle en Fauna helpen Fauna's huis aan te passen en te genieten van activiteiten zoals het openen van de aanwezige ballon, het maken van gereedschap of het plukken van fruit en bloemen.
Nook's Cranny & Rosie's House geeft bouwers twee locaties waar ze een rollenspel kunnen spelen bij het inslaan van de Nook's Cranny-winkel of naar Rosie's huis kunnen gaan voor versgebakken koekjes.

“Voor ons draait Animal Crossing helemaal om creativiteit en rollenspel, dus het tot leven brengen daarvan in fysieke vorm met behulp van LEGO-stenen en het creëren van nieuwe minifiguren was leuk voor het team”, zegt Simon Kent, Creative Lead, Design Director bij de LEGO Group. “Een van de uitdagingen was om ervoor te zorgen dat het aanpassen van de sets eenvoudig was, zodat bouwers de vrijheid konden ervaren die ze in het spel hebben. Bovendien was het erg belangrijk om de minifiguren te maken om ervoor te zorgen dat ze de personages in de videogames nauwkeurig vertegenwoordigden. We kijken ernaar uit om kinderen de kans te geven om met hun favoriete personages uit Animal Crossing te spelen!”

“De Animal Crossing-videogameserie gaat over het creëren van een wereld waarin je vrijelijk het leven kunt opbouwen dat je wilt, en nu kun je met LEGO-stenen die wereld ook in de echte wereld met je eigen handen bouwen”, aldus Aya Kyogoku, gameproducent van Nintendo Co., Ltd. “Het samenstellen van de sets is nog maar het begin. Kinderen kunnen de meubels, planten en meer die bij elke set worden geleverd, gebruiken om ze aan te passen of zelfs meerdere sets te combineren om hun eigen dorp te creëren. Er zijn zoveel verschillende manieren waarop kinderen hun creativiteit kunnen uiten op basis van wat ze leuk vinden, en die kunnen evolueren naarmate ze groeien. We hopen dat de wereld van Animal Crossing en zijn personages, nu ook in de vorm van LEGO-stenen, een glimlach op de gezichten van mensen kan toveren door deel uit te maken van hun dagelijkse leven.”

Sinds de eerste release in 2001 is Animal Crossing nog steeds een van de populairste franchises op Nintendo-platforms.

De nieuwe LEGO Animal Crossing-sets zijn vanaf 1 maart 2024 wereldwijd verkrijgbaar via LEGO Stores, alle retailers en op www.LEGO.com.

LEGO COMPUTER GAME SETS