LEGO Jurassic World Dino, alle sets

LEGO dino's, superspannend om alle verhalen na te spelen uit de bekende Jurassic Park en Jurassic World films. Maar je kunt ook zelf verhalen verzinnen met de T-Rex en  andere dino's van LEGO Jurrassic World!

LEGO Jurassic World

 

Maak kennis met de LEGO Jurassic World Personages

Maak kennis met de personages

De vriendelijke onderzoeker Owen Grady, de dinosaurusklonende wetenschapper Dr. Henry Wu, paleodierenarts Zia Rodriguez... Kom meer te weten over deze en andere minifiguren waarmee je de actie na kunt spelen in LEGO® Jurassic World speelsets!

LEGO Jurassic Worldm, voor elke leeftijd

Een dinosaurus voor elke leeftijd

Bekijk LEGO® Jurassic World en ontdek sets om fans van alle leeftijden blij mee te maken. Van eenvoudig te bouwen speelset die erop zijn gericht om avonturen na te spelen met heldhaftige personages, schurken, beroemde gebouwen en geweldige voertuigen, tot uitdagender constructiesets om blikvangers mee te maken, er zijn mogelijkheden te over om de creativiteit te prikkelen. Jong of oud, een beginner in Jurassic World en LEGO bouwsets of een ervaren bouwer die alle films heeft gezien... Er is voor elk wat wils, dus doe mee!

LEGO Jurassic World T-Rex Chaos

Jurassic Park: T. rex chaos

De set bevat de iconische poort naar Jurassic Park en een groot, volledig beweegbaar, van stenen gebouwd T. rex-model dat ideaal is als blikvanger. De poort met triggeractivering wordt geflankeerd door een muur met zeven gedetailleerde, van stenen gebouwde scènes die zijn geïnspireerd op de film, zoals de eetkamer van John Hammond, de controlekamer van Ray Arnold en een bunker voor Ian Malcolm.

Er zijn 6 minifiguren, onder meer van Dr. Ellie Sattler, Dr. Alan Grant en Dennis Nedry - plus een babydinosaurusfiguur en een voetstuk voor een minifiguur met een gegevensplaatsje over de T. rex. Door al deze elementen samen is dit een perfect cadeautje voor Jurassic Park- en Jurassic World-fans, dus waarom neem je niet eens een kijkje
 

 

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD