De leukste LEGO sets met Dino's

Kinderen en volwassenen zijn altijd al gefascineerd geweest door dinosaurussen en hun enorme tanden, enge kop en angstaanjagende omvang. Of de kwaadaardige T. rex, de vliegende Pterodactylus of de herkenbare Triceratops nu voorbijkomt, iedereen vindt het geweldig om losgeslagen dinosaurussen te zien. Als je dol bent op dinosaurussen of iemand kent die er helemaal weg van is, moet je deze lijst met de zes beste LEGO® dinosaurussets voor jongens enT. rex

LEGO 76940 Jurassic World – Tentoonstelling dinosaurusfossiel van T. rex | 2TTOYS  ✓ Official shop 

 

 

 

 

Ga het water op, deze boot van steentjes drijft echt!

Ga achter de ontsnapte Baryonyx aan en zoek hem met het roterende zoeklicht, en sluit hem vervolgens weer op in de dinosauruskooi. 

De minifiguren kunnen de situatie in de gaten houden vanuit de afneembare controlekamer of je kunt het laadruim eronder inspecteren – de perfecte opslagplek voor de accessoires zoals het kalmeringsmiddel, de taser en dinosauruseieren. En als de dinosaurus het schip tot zinken brengt, liggen er reddingsvesten klaar zodat het team veilig kan blijven. 

 

LEGO Creator – Machtige dinosaurussen | 2TTOYS  ✓ Official shop 

Wat is er beter dan één dinosaurus? Drie dinosaurussen! Met de 3-in-1 LEGO Machtige dinosaurussen set bepaal je zelf welke dinosaurus je als eerst gaat bouwen: een T. rex met een bek vol vlijmscherpe tanden, een Triceratops met feloranje ogen en verstelbare ledematen of een Pterodactylus met bewegende vleugels.

Deze set vol actie is geweldig voor dinosaurusliefhebbers en helpt bij de ontwikkeling van fijne motoriek.

 

LEGO Classic – Stenen en dieren | 2TTOYS  ✓ Official shop 

Wil je je eigen dinosaurussen maken? Kies dan voor de Stenen en dieren set en leef je helemaal uit.

De set bevat 1.500 onderdelen, waaronder klassieke vormen en verschillende ogen, en bouwinstructies waarmee je tien toffe dieren kunt maken, zoals een kleine Triceratops. Je kunt ook zelf aan de slag gaan en met de stenen de grootste en beste dinosaurus ooit maken! 

Als je even genoeg dinosaurussen hebt gebouwd, vind je ook bouwinstructies voor een pauw met standaard, een stier, een pinguïn met ijs, een eenhoorn, een struisvogel met nest, een slak, een nijlpaard met een vogel op zijn rug, een panda met bamboe en een giraffe met een boom. Of je laat gewoon je fantasie de vrije loop en bouwt je eigen creatie.

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD