Waar wordt LEGO van gemaakt? | 2TTOYS ✓ Official shop

Als je wil weten waar LEGO steentjes van gemaakt worden, bekijk dan deze pagina


De huidige materialen die we gebruiken zijn zorgvuldig gekozen om er zeker van te zijn dat we kinderen de beste speelervaring bieden, en, als allerbelangrijkste: hoogwaardig en veilig speelgoed. De meeste LEGO® onderdelen worden gemaakt van een hoogwaardig plastic dat ABS heet. Dit biedt de unieke houvast, de glans en de kleurvastheid waar onze LEGO® steentjes om bekend staan. Het voldoet aan een lange lijst veiligheids- en kwaliteitseisen en wij gebruiken het al sinds 1963! ABS-plastic wordt ook algemeen gebruikt in plastic telefoons, computers en auto-interieurs.

2TTOYS weet alles van LEGO, we zijn sinds 2004 de leukste van alle LEGO Shops

Hoewel elastische onderdelen zeldzaam zijn in onze sets, gebruiken we wel wat witte, rode en blauwe onderdelen van siliconen – en onze voertuigen hebben zachte banden. Die zijn gemaakt van een materiaal dat SBS of SEBS heet en veel gebruikt wordt voor spatborden en schoenzolen.

Wij doen ons best om te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen en van onze producten genieten. Daarom wordt al het LEGO® speelgoed getest door onafhankelijke laboratoria, en het voldoet ruimschoots aan alle eisen van de wetgeving voor speelgoedveiligheid in de 140 landen waar het wordt verkocht.

Wij doen ons best om te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen en van onze producten genieten. Daarom wordt al het LEGO® speelgoed getest door onafhankelijke laboratoria, en het voldoet ruimschoots aan alle eisen van de wetgeving voor speelgoedveiligheid in de 140 landen waar het wordt verkocht. Meer over hoe wij LEGO® speelgoed zo veilig mogelijk maken lees je hier.

 

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD