Bouw met de 7 leukste graafmachines, vrachtwagens van LEGO

De zeven beste LEGO® bouwvoertuigensets voor kinderen

Ontdek de opwindende wereld van LEGO graafmachine sets en beleef het plezier van bouwen en spelen! Met gedetailleerde bouwsets kun je je eigen graafmachine creëren, compleet met realistische functies zoals beweegbare armen, schepbakken en draaibare cabines. Graaf diepe kuilen, verplaats zware ladingen en voer stoere bouwprojecten uit. Met hoogwaardige bouwkwaliteit en eindeloze speelmogelijkheden stimuleren LEGO graafmachine sets de verbeelding en de motorische vaardigheden van kinderen. Verzamel en bouw deze sets en word de koning van de bouwplaats! Perfect voor jonge bouwers en liefhebbers van bouwvoertuigen.

Zijn je kids geobsedeerd door bouwvakkers, bulldozers en sloopkogels? Toekomstige aannemers en architecten hebben een goede basis nodig met fantasierijk speelplezier en bouwstenen voor een toekomst in kranen en vrachtwagens.

 

Ga aan de slag en bouw aan nieuwe avonturen met het beste bouwvoertuigspeelgoed voor jongens en meisjes van alle leeftijden!

LEGO® City – Wegenbouwtruck

Als je zelf onderweg bent, kunnen ze best wel vervelend zijn, maar als je de wegwerkzaamheden mee naar huis brengt, leveren ze alleen maar spannende spelmomenten op.

Deze voorlader met kantelbare laadschop is helemaal klaar om je te helpen betonblokken te verplaatsen. Zet de weg af met de verkeerskegels en het verkeersbord en steek daarna de handen uit de mouwen!

Deze set is de perfecte introductie tot de boeiende wereld van LEGO® City voor jonge bouwers van vier jaar en ouder. De set omvat een kruiwagen en schop voor de bijgeleverde LEGO minifiguur van een wegenbouwer – evenals een kleine rattenfiguur die opgeschrikt werd door alle herrie!

LEGO Technic – Mobiele kraan

Er is meer dan één manier om een LEGO® City te bouwen!

Gebruik deze vrachtwagen met zes wielen om de wegplaat naar de juiste plek te brengen. Zet eerst de steunpoten goed, til vervolgens de kraanarm op, draai hem en schuif hem uit en bevestig daarna de lier aan het onderdeel om het naar de juiste plek te brengen.

Koppel het onderdeel los, breng de kraan terug in zijn mobiele vorm en ga via de weg die je net zelf hebt aangelegd op pad naar de volgende bouwplaats.

LEGO® City – Cementwagen

Meng de boel goed door elkaar tijdens het spelen met de supercoole cementwagen. Rijd met de twee minifiguren van bouwvakkers naar de bouwplaats en ga aan de slag!

Begin met de drilboor om het oude cement weg te breken, meng vervolgens het cement voor de nieuwe stenen voordat je het giet en op het grondaccessoire bevestigt.

Lever extra cement aan in de kruiwagen – maar vergeet niet om je veiligheidshelm op te zetten!

LEGO® Technic™ – Zware graafmachine

Voor grote bouwwerkzaamheden is een zware graafmachine nodig.

Breng de grote laadschop in positie door de arm op en neer te bewegen, laat het voertuig met zijn rupsbanden rijden en draai de romp - net als in het echt.

Er is zelfs een gedetailleerde cabine voor de bestuurder, inclusief een bedieningspaneel, en de set wordt geleverd met LEGO stenen om op te kunnen tillen, en vier kegels om het werkgebied te af te zetten en omstanders op een veilige afstand te houden.

En alsof dat nog niet genoeg is, kan dit twee-in-één ontwerp worden omgebouwd tot een tractor met rupsbanden en een achterlader voor avonturen op het boerenerf!

LEGO® City – Grote ladderwagen

Bij deze set gaat het eerder over gebouwen redden dan over ze bouwen. Deze klassieke brandweerwagen met werkende hoogwerker tilt personages zoals Bob en Feldman uit de LEGO City tv-serie in een oogwenk boven de vlammen uit.

Ook Toastie de brandweerrobot draagt zijn steentje bij: tegen zijn krachtige waterkanon dat waterelementen schiet, maken de vlammen geen schijn van kans.

Kinderen kunnen verhalen uit de tv-serie LEGO City Adventures naspelen of de set combineren met andere LEGO City sets en al het mogelijke doen om te vermijden dat de hele stad in vlammen opgaat!

Plaats de brandweeruitrusting in de opbergruimte van de brandweerwagen en gebruik de aanhanger met oprijplaat om Toastie de brandweerrobot mee te nemen op de volgende missie.

LEGO® DUPLO® – Truck & Graafmachine met rupsbanden

Laat je kleintje de bouwplaats vrijmaken met een van de beste bouwspeelgoedsets voor peuters vanaf twee jaar! Voor deze speelgoedvrachtwagen en graafmachine is geen enkele steen te groot om uit de weg te ruimen.

Plaats de twee werkmannen achter het stuur van de voertuigen en speel fantasierijke bouwtaferelen na om je kleine bouwvakker te helpen bij het ontwikkelen van fysieke en cognitieve vaardigheden.

De ronddraaiende schop van de graafmachine tilt het rotsblok met gemak op en plaatst het in de vrachtwagen. Breng het blok naar een veilige plek met de vrachtwagen met kiepfunctie – opgelet, want het blok kan opensplijten!

LEGO® Technic – Mini-graver

Met deze graafmachine met echt werkende laadschop en een bestuurderscabine, bedieningspaneel, veiligheidskooi en voor- en achterlichten geef je jonge bouwers het gevoel dat ze echt op een bouwplaats aan de slag zijn.

En als je peuter genoeg heeft van de realistische bouwfuncties, kan het 2-in-1 model ook omgebouwd worden tot een sportieve Hot Rod en de bouwplaats veranderd worden in een heuse racebaan!

BEKIJK ALLE LEGO GRAAFMACHINES
HIER

NIEUWSTE LEGO SETS