Aanmaken van jouw 2TTOYS VIP account

AANMAKEN VAN JOUW 2TTOYS VIP ACCOUNT

Het aanmaken van een klanten account is niet verplicht om een bestelling te plaatsen. Als je een bestelling plaatst, heb je niet automatisch een klanten account. Die vrijheid heb je en hou jij zelf! Het aanmaken van een 2TToys klanten account heeft aardig wat voordelen:

  • We houden je op de hoogte over nieuwe sets
  • We houden je op de hoogte over extra kortingen
  • Je doet automatisch mee aan het Beloningprogramma waarmee je korting opbouwt op jouw volgende bestelling

HOE MAAK IK EEN KLANTEN ACCOUNT BIJ 2TTOYS?

Je kunt op verschillende manieren een klanten account aanmaken bij 2TToys

  • Als je onze site bezoekt via een PC: rechts boven in het scherm zie je "ACCOUNT". Als je daar op klikt dan kom je in het inlogscherm terecht. Als je al een account hebt aangemaakt, vul dan jouw gegevens in die je al eens hebt ingevuld. Als je nog geen account hebt, kies dan: "account aanmaken"
  • Als je onze site bezoekt via een mobiele telefoon of via de app: Links boven in jouw scherm zie je drie rode lijntjes boven elkaar. Als je daar op klikt, opent het hoofdmenu. De onderste optie is "ACCOUNT". Als je daar op klikt dan kom je in het inlogscherm terecht. Als je al een account hebt aangemaakt, vul dan jouw gegevens in die je al eens hebt ingevuld. Als je nog geen account hebt, kies dan: "account aanmaken"
  • Je kunt ook klikken op deze LINK, om naar het inlogscherm te gaan. Als je daar op klikt dan kom je in het inlogscherm terecht. Als je al een account hebt aangemaakt, vul dan jouw gegevens in die je al eens hebt ingevuld. Als je nog geen account hebt, kies dan: "account aanmaken"

 

 

 

NIEUWSTE LEGO SETS

VOOR JOU GESELECTEERD