Nieuwe LEGO Supermario sets aangekodigd door Nintend0 | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

Nieuwe LEGO Supermario sets aangekodigd door Nintend0

Ontdek nieuwe, leuke avonturen met LEGO Super Mario Luigi's Mansion Sets

Tijdens het GameCube-tijdperk stapte Luigi uit de schaduw van zijn broers met zijn eigen spookachtige avontuur en werd een nieuwe Mario-spin-off geboren. Luigi's Mansion is een fantastische serie games.

Nu vormt het ook de inspiratie voor een reeks nieuw aangekondigde LEGO Super Mario-uitbreidingssets. In een filmpje van Ninendo op Youtube wordt de uitbreiding met 3 nieuwe sets aangekondigd. Deze LEGO Luigi's Mansion-sets zijn

Deze nieuwe sets zullen de onlangs uitgebrachte interactieve LEGO Luigi-figuur gebruiken om de spoken uit de spookhotels te verbannen. De sets worden uitgebracht op 1 januari 2022.

Ontdek nieuwe verschrikkelijk leuke avonturen met LEGO® Super Mario™ Luigi's Mansion™ Sets

Dit nieuwe LEGO Super Mario-thema komt op 1 januari 2022 in de schappen, vol spookplezier... Luigi's Mansion komt naar fans in de vorm van drie nieuwe sets: Luigi's Mansion™ Lab en Poltergust-uitbreidingsset, Luigi's Mansion™ Entryway-uitbreidingsset en Luigi's Mansion™ Haunt-and-Seek-uitbreidingsset. Hieronder het persbericht van LEGO:

Billund, 31 oktober 2021:

LEGO® Super Mario™ fans, opgelet! De LEGO Group heeft zojuist haar nieuwste editie van het populaire LEGO Super Mario-universum aangekondigd; deze keer trakteren we fans op drie nieuwe uitbreidingssets, allemaal verpakt in de iconische Nintendo-serie, Luigi's Mansion™. Fans maken kennis met leuke nieuwe functies die zijn ontworpen om creatief spel te inspireren, met fanfavorieten King Boo, Polterpup, Bogmire, Toad, Boo en nog veel meer charmante personages uit de Luigi's Mansion-serie.

Gebruik een interactieve LEGO® Luigi™ (of LEGO® Mario™) interactieve figuur van een van de Starter Courses om deze nieuwe uitdagingen tot leven te brengen, en zet je schrap voor spookachtige avonturen met nieuwe meeslepende geluiden en muziek, die zeker extra zal toevoegen plezier en interactiviteit. In het LEGO Super Mario Luigi's herenhuislab en Poltergust-uitbreidingsset pak je de Poltergust aan en bevestig je een normaal mondstuk of het Strobulb-accessoire. Druk op de knop om de Poltergust te activeren om de Gold Ghost te vangen en een muntbeloning uit de machine in het lab te halen. Vergeet niet om met professor E. Gadd te praten en de drankjes te bekijken, maar pas op dat je niet vergiftigd wordt, anders heb je het tegengif nodig!

Verken LEGO Super Mario Luigi's Mansion Entryway Expansion Set en manoeuvreer je een weg naar het angstaanjagende landhuis, waar je een creatieve manier moet vinden om Bogmire te verslaan. Zoek naar het Gouden Bot om aan Polterpup te geven, en kijk uit voor Boo!

Met de LEGO Super Mario Luigi's Mansion Haunt-and-Seek-uitbreidingsset kunnen spelers een op edelstenen jagen, spokenvechtend level creëren met draaiende gangen om te verkennen. Ontdek verborgen juweeltjes in de hele set. En voor de ultieme huiveringwekkende ervaring kunnen bouwers alle drie de nieuwe sets met elkaar verbinden of hun LEGO Luigi's herenhuis-levels uitbouwen met andere leuke LEGO Super Mario sets en personages die de verbeelding prikkelen en hun speelervaring naar een hoger niveau tillen.

Alle nieuwe sets hebben hun eigen reeks unieke uitdagingen, waardoor fans de kans krijgen om in de wereld van LEGO Super Mario te duiken met een Luigi's Mansion-draai en nieuwe verhaallijnen en uitdagingen te spelen om zoveel mogelijk munten te verzamelen!

Deze drie nieuwe producten worden op 1 januari 2022 gelanceerd op www.LEGO.com en bij geselecteerde toonaangevende retailers over de hele wereld.

LEGO 71397: LEGO Super Mario Luigi's herenhuis laboratorium

LEGO 71399

LEGO 71399: LEGO Super Mario Luigi's Herenhuis Entree Uitbreidingsset

LEGO 71399

LEGO 71401: LEGO Super Mario Luigi's herenhuis Haunt-and-Seek uitbreidingsset

LEGO 71401

 

Terug naar blog