Nieuw bij LEGO Pick a Brick: Viking minifiguren, Scandinavische ornamenten en vele andere onderdelen van september en oktober | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

Nieuw bij LEGO Pick a Brick: Viking minifiguren, Scandinavische ornamenten en vele andere onderdelen van september en oktober

 

Vandaag is er de eerste grote LEGO Pick a Brick update voor 2024 met Vikingfiguren, schilden en heel veel prints. Maar ook de andere items van Gringotts, Chewbacca en de Ideas insecten kunnen interessant zijn. Wij hebben ruim 250 nieuwe elementen voor je geselecteerd en opnieuw onderverdeeld in categorieën.

De afgelopen twee dagen is er heen en weer geweest met de officiële individuele steendienst, maar daar lijkt nu voorlopig een einde aan te zijn gekomen. Na aanvankelijk aangekondigde renovatiewerkzaamheden die het aanbod tijdelijk zouden veranderen, is dit nu uitgesteld naar een latere datum. Het complete assortiment standaardonderdelen is dus terug en na de overzichtelijke innovaties van vorige week zijn nu grotere updates mogelijk - zoals vandaag. Daarnaast is de levertijd wederom verkort naar 28 dagen, wat lang is maar gebruikelijk is bij Pick a Brick. Onze exclusieve vouchercode kan nog steeds worden gecombineerd met PaB-bestellingen.

Nieuwe artikelen te bestellen vanaf september en oktober

De nieuwe golf aan onderdelen bij LEGO Pick a Brick is het resultaat van de nieuwe sets die in september en oktober 2023 op de markt kwamen en waarvan de elementen nu vier tot vijf maanden na publicatie ook bij de individuele stenenservice kunnen worden besteld. Er zijn talloze bruine en donkerbruine elementen die afkomstig zijn van de LEGO Chewbacca, evenals diverse onderdelen in nieuwe kleuren van de LEGO insecten. Het LEGO Vikingdorp geeft ons ook vier complete figuren die worden geleverd met allerlei accessoires en gedrukte elementen.

Complete LEGO Viking-minifiguren

Tenslotte staan ​​alle onderdelen voor de vier Viking-minifiguren uit de LEGO Ideas Viking Village op een rij, zodat we de krijgers uit het noorden voor je konden samenstellen. Zoals gewoonlijk openen onze links alle afzonderlijke onderdelen die nodig zijn voor de figuur bij Pick a Brick. Elk figuur wordt geleverd met bijpassende accessoires, maar je kunt ook naar wens ruilen, bijvoorbeeld met andere wapens uit onze lijst met Viking-accessoires:

 

 

 

Minifiguuronderdelen en dieren

Zelfs buiten de Vikingen zijn er een handvol interessante elementen voor minifiguren. Dit keer is de enige toevoeging aan de dieren LEGO Friends. Alle dieren die je kunt bestellen vind je altijd in ons LEGO Pick a Brick dierenoverzicht.