Broers met een zeldzame oogaandoening bezoeken LEGO Land | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

Broers met een zeldzame oogaandoening bezoeken LEGO Land

Hier is een hartverwarmend verhaal van LEGOLAND Windsor Resort. Jonge broers, Lucca en Sonny Oxenham uit Bromley, leven met een zeldzame oogaandoening genaamd Retinitis Pigmentosa. Ze werden uitgenodigd door LEGOLAND Windsor Resort om als eerste kinderen in het VK levensverbeterende brillen te testen die zijn gemaakt door eSight in de nieuwe meeslepende doorloopattractie van het park, The Magical Forest in LEGO® MYTHICA. De jongens waren verbaasd toen ze door een wervelende draaikolk van verblindende lichten werden vervoerd naar het mysterieuze bos waar ze ook de geweldige Augmented Reality (AR) op hun smartphones konden gebruiken waar LEGO-wezens voor hun ogen tot leven kwamen.

Legoland - Brothers with rare eye condition, Windsor, 12th May 2022

JONGE BROERS MET EEN ZELDZAME OOGTOESTAND HEBBEN LEVENSVERANDERENDE ERVARING IN LEGOLAND® WINDSOR RESORT

Verbazingwekkende briltechnologie helpt de 14-jarige Lucca Oxenham en zijn 11-jarige broer Sonny voor het eerst een van de meest geliefde themaparken van het VK te 'zien'
De tieners uit Bromley lijden aan een aandoening die Retinitis Pigmentosa wordt genoemd en zullen na verloop van tijd het grootste deel van hun centrale zicht verliezen
De broers zijn de eersten in het VK die de levensverbeterende eSight-apparaten gebruiken, waardoor ze de nieuwe attractie Magical Forest, die vorige week voor het publiek werd geopend, volledig konden ervaren.
Donderdag 12 mei: Het LEGOLAND® Windsor Resort heeft twee Londense broers met een zeldzame oogaandoening de ervaring van hun leven gegeven nadat de geweldige briltechnologie hen hielp om de nieuwe attractie Magical Forest voor het eerst volledig te zien.

Lucca (14) en Sonny (11) Oxenham uit Bromley lijdt aan een aandoening die Retinitis Pigmentosa wordt genoemd en die slechts 23.000 mensen in het VK treft en verlies van het centrale gezichtsvermogen veroorzaakt, wat betekent dat ze hun perifere zicht alleen in het dagelijks leven kunnen gebruiken.

De broers, die nog ongeveer 15-20% centraal zicht hebben, zijn LEGO®-fans en werden door LEGOLAND uitgenodigd om als eerste kinderen in het VK levensverbeterende brillen te testen die door eSight zijn gemaakt in de nieuwe meeslepende doorloopattractie van het park Het magische bos in LEGO MYTHICA.

Ontroerende videobeelden tonen het ontzagwekkende moment waarop Lucca en Sonny hun speciaal ontworpen bril op hebben gezet om een ​​levensveranderende ervaring te hebben waarin hun centrale zicht zo veel verbeterde dat ze de talloze levensgrote LEGO-wezens volledig konden zien en ervaren modellen in The Magical Forest attractie voor de allereerste keer.

Legoland - Brothers with rare eye condition, Windsor, 12th May 2022

De jongens waren verbaasd toen ze door een wervelende draaikolk van verblindende lichten werden vervoerd naar het mysterieuze bos waar ze ook de geweldige Augmented Reality (AR) op hun smartphones konden gebruiken waar LEGO-wezens voor hun ogen tot leven kwamen.

Daniella Zanelli, Lucca en Sonny's moeder, zei: "Het was zo'n emotioneel moment voor het hele gezin om te zien hoe Lucca en Sonny LEGOLAND voor het eerst in hun leven volledig zagen. Ze bezochten het toen ze jonger waren, maar dit was een hele nieuwe ervaring en ze vonden het geweldig om de wezens in het Magische Bos te ontmoeten. Als hun moeder ben ik zo dankbaar dat de eSight-apparaten hen de mogelijkheid hebben geboden om te genieten en dingen te ervaren waar ze van houden, net als elke andere tiener.”

Lucca en Sonny zijn geboren met de zeldzame oogaandoening en nemen momenteel deel aan proeven met het draagbare oogapparaat als onderdeel van de samenwerking van eSight met de Royal Society for the Blind Children. Het is te hopen dat de apparaten in de toekomst op grote schaal beschikbaar zullen zijn om kinderen met meer dan 20 oogaandoeningen te helpen, waaronder maculaire degeneratie, diabetische retinopathie en de ziekte van Stargardt.

Legoland - Brothers with rare eye condition, Windsor, 12th May 2022

Gregory Ogorek, COO en President van eSight International, zei: “eSight is een levensveranderende technologie die slechtziende mensen helpt het dagelijks leven te verbeteren en te verbeteren, en heeft impact op meer dan 3.500 mensen over de hele wereld. We zijn verheugd om samen te werken met LEGOLAND om Sonny en Lucca een once in lifetime ervaring te bieden.”

The Magical Forest is de nieuwste toevoeging aan LEGO® MYTHICA: World of Mythical Creatures, het miljoenenpond van het Resort, met de eerste vliegende theaterattractie van het VK, Flight of the Sky Lion.

Onderweg ontmoetten de broers een groot aantal nieuwe vreemde en prachtige wezenmodellen en ongelooflijke habitats gebouwd door de deskundige modelmakers van het resort, die 452 uur nodig hadden om te creëren met behulp van meer dan 80.000 LEGO®-stenen.

Over het bezoek van de jongens aan het resort gesproken, Helen Bull, Divisional Director van LEGOLAND Windsor Resort, zei: "We waren verheugd om samen te werken met eSight om Lucca en Sonny te verwelkomen in onze nieuwe Magical Forest-attractie voor wat een levensveranderende ervaring voor hen was. en hun familie. We hopen dat de broers zich geïnspireerd voelden door hun bezoek en dankzij deze geweldige nieuwe technologie magische herinneringen blijven maken met hun familie.”

 

DIT ZIJN DE NIEUWSTE LEGO SETS

Terug naar blog