Verschrikkelijke Ikke 4 komt in LEGO vorm naar jou | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

Verschrikkelijke Ikke 4 komt in LEGO vorm naar jou

Despicable Me 4

Billund, Denemarken, 3 april 2024: Vandaag bevestigen de LEGO Group, Illumination en Universal Products & Experiences dat ze in feite samenwerken aan iets nieuws – hoewel het geen gigantische Minion is, zoals een recent April Fools-bericht op sociale media zou suggereren . Om de release op 3 juli van Illumination’s Despicable Me 4, het nieuwste hoofdstuk in de grootste wereldwijde animatiefranchise uit de geschiedenis, te vieren, lanceert het partnerschap nieuwe LEGO Despicable Me 4-sets.

Het nieuwe assortiment van vier producten omvat twee sets die vandaag in een sneak-peek videoclip werden onthuld. De eerste set bestaat uit LEGO Despicable Me 4 Minions en Gru's Family Mansion met zijn iconische architectuur en geliefde filmitems, zoals de rode bank, open haard en slaapkamer in raketstijl, evenals een felgekleurde boomhut. De tweede set is een Brick-Built Gru met dansende Minions – compleet met een ukelele-spelende Mel en Kevin, gewapend met zijn scheetpistool. Fans zullen wat langer moeten wachten op de onthulling van de volledige line-up en verborgen paaseieren.

De LEGO Despicable Me 4-producten zijn vanaf mei 2024 verkrijgbaar via LEGO-winkels, lego.com en bij geselecteerde toonaangevende retailers over de hele wereld zoals 2TTOYS

Beide merken hopen dat de DM4-sets tot de verbeelding zullen spreken en onvergetelijke creatieve ervaringen zullen creëren voor fans over de hele wereld met de bekende Despicable Me-personages.

“Door gebruik te maken van de creativiteit en eindeloze mogelijkheden van het LEGO-merk, viert deze samenwerking tussen Illumination, Universal Products & Experiences en de LEGO Group het vertellen van leuke verhalen. Fans vertelden ons dat ze LEGO Minions echt misten en we zijn blij om deze wereld vol ondeugend plezier terug te brengen via spannende nieuwe speelervaringen. We hopen dat de nieuwe sets elke fan – klein of groot – zullen bekoren!” zegt Solvita Akmene, ontwerper bij de LEGO Groep.“Illumination’s Despicable Me-franchise is geliefd bij fans over de hele wereld, en onze samenwerking met de LEGO Group brengt twee iconische merken samen”, zegt Rafael Macias, Executive Vice President & Global Commercial Officer, Universal Products & Experiences. “De LEGO Despicable Me 4 sets bieden nieuwe mogelijkheden voor het vertellen van verhalen en bieden fantasierijke manieren om het plezier, de actie en de lieve maar subversieve humor van deze recordbrekende franchise tot leven te brengen. We zijn net zo enthousiast als de fans van Despicable Me 4 en kunnen niet wachten op hun reactie op de nieuwe film-geïnspireerde LEGO-sets.”


Over Verschrikkelijke Ikke 4


In Despicable Me 4, de eerste Despicable Me-film in zeven jaar, keert Gru, 's werelds favoriete superschurk die Anti-Villain League-agent is geworden, terug voor een spannend, gedurfd nieuw tijdperk van Minions-chaos als Gru (Oscar®-genomineerde Steve Carrell) en Lucy (Oscar® genomineerde Kristen Wiig) en hun meiden – Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) en Agnes (Madison Polan) – verwelkomen een nieuw lid van de Gru-familie, Gru Jr., die van plan is zijn kinderen te kwellen. pa.

Gru wordt geconfronteerd met een nieuwe aartsvijand in Maxime Le Mal (Emmy-winnaar Will Ferrell) en zijn femme fatale vriendin Valentina (Emmy-genomineerde Sofia Vergara), en de familie wordt gedwongen op de vlucht te gaan.

De film bevat frisse nieuwe personages, ingesproken door Joey King (Bullet Train), Emmy-winnaar Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert) en Chloe Fineman (Saturday Night Live). Pierre Coffin keert terug als de iconische stem van de Minions en Oscar®-genomineerde Steve Coogan keert terug als Silas Ramsbottom.

Despicable Me 4, boordevol non-stop actie en gevuld met de kenmerkende subversieve humor van Illumination, wordt geregisseerd door een mede-maker van de Minions, Oscar®-genomineerde Chris Renaud (Despicable Me, The Secret Life of Pets), en wordt geproduceerd door Illumination's visionair oprichter en CEO Chris Meledandri en door Brett Hoffman (uitvoerend producent, The Super Mario Bros. Movie en Minions: The Rise of Gru). De film is mede geregisseerd door Patrick Delage (animatieregisseur Sing 2 en The Secret Life of Pets 2), en het scenario is van de Emmy-winnende maker van White Lotus, Mike White, en de ervaren schrijver van elke Despicable Me-film, Ken Daurio.

BEKIJK ALLE LEGO MINIONS SETS

Terug naar blog