Wil jij je LEGO verkopen? Wij willen jouw LEGO sets graag van je kopen!

Stel, je hebt een grote verzameling LEGO StarWars sets, nog nieuw in doos, maar je wil eigenlijk LEGO Technic sets aan je verzameling toevoegen... of je wil gewoon jouw LEGO sets verkopen om met het geld dat je er voor krijgt iets anders te doen.

2TTOYS koopt graag jouw LEGO sets om deze een nieuwe kans te geven in de leukste LEGO winkel van Nederland. We bieden deze sets namelijk weer te koop aan, en anderen, die een LEGO set goedkoper willen kopen dan nieuw, zijn er blij mee dat wij deze gebruikte sets een tweede kans geven.

Welke sets willen we van je kopen?

Niet alle sets zijn gemakkelijk om weer te verkopen. Zo zijn sets van LEGO DUPLO vaak langer aan het wachten op een nieuwe LEGO fan om te bouwen. Andere thema's, zoals Technic en StarWars zijn altijd makkelijk te verkopen.

MAIL ONS

Waar moeten sets aan voldoen om door ons gekocht te worden?

  • Uiteraard moet de set "echt" LEGO zijn.
  • De set moet inclusief de doos en bouwbeschrijving zijn.
  • De set moet uiteraard compleet zijn en niet verkleurd.
  • De sets mogen opgebouwd zijn, maar wij halen ze uit elkaar en dat heeft invloed op de prijs.

MAIL ONS

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op, liefst via mail, met een duidelijke lijst met alle LEGO sets (nummers) die je aan wil bieden, met het bedrag dat je per set van ons wil ontvangen. Wij doen je een (tegen) voorstel voor het kopen van jouw sets.

Als we samen overeenstemming bereiken, dan maken we een afspraak voor de overdracht van de LEGO sets, dat kan bij jou thuis zijn, of bij ons in de winkel.

Je ontvangt het overeengekomen bedrag contant van ons, of je krijgt een 2TTOYS tegoed bon, hetgeen we overeengekomen zijn

MAIL ONS