VOORSPELLING: LEGO TAYLOR SWIFT WORDT EEN TOEKOMSTIGE LEGO IDEAS SET | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

VOORSPELLING: LEGO TAYLOR SWIFT WORDT EEN TOEKOMSTIGE LEGO IDEAS SET

LEGO Ideas heeft de tweede LEGO Review voor 2023 aangekondigd, waarbij 49 productideeën in aanmerking komen om een toekomstige LEGO Ideas-set te worden na het behalen van 10.000 stemmen. 
Als we naar de 49 productideeën kijken, is er één duidelijk en klinkend thema: Taylor Swift-geïnspireerd met alleen al in deze ronde vijf inzendingen.
Hoewel er deze ronde veel geweldige inzendingen zijn (wij denken denk dat WORKING LEGO BICYCLE van SleepyCow en TROJAN HORSE van Daytona een goede kans hebben om te slagen), voorspellen we dat LEGO een Taylor Swift-set groen licht zal geven via LEGO Ideas.


Een kleinschalige recreatie van het iconische 'Lover House' uit Taylor Swift's Lover Music Video die in 2019 werd uitgebracht. The Lover House is geliefd bij fans vanwege de kleurgecodeerde kamers die de kleurthema's van Taylor Swift's albums vertegenwoordigen. Na de release van haar 10e studioalbum en terwijl ze bezig was met het opnieuw opnemen van haar oude albums, kondigde Taylor Swift een tour aan met als thema haar 10 verschillende "tijdperken" voor haar 10 studioalbums.

Hierna was het Lover House teruggekomen in Taylor's promotie, drie jaar nadat het in de Lover-muziekvideo verscheen, om merchandise voor alle tien haar albums te promoten, zodat fans merchandise konden krijgen voor hun favoriete Taylor Swift-albums, waardoor de reputatie verder werd versterkt. De betekenis van Lover House buiten de videoclip als symbool voor haar verzameling albums en tijdperken.

 

 

Met een totaal van 1653 onderdelen is de set ontworpen om zo klein te zijn om het aantal stuks en de kosten laag te houden en tegelijkertijd zoveel mogelijk details van elke kamer in de set te behouden. Elke kamer is zo ontworpen dat het huis modulair kan worden gebouwd, waarbij elke kamer een afzonderlijke kleinere constructie is die gemakkelijk tot het volledige huis kan worden samengevoegd of afzonderlijk kan worden tentoongesteld. Hierdoor kunnen bouwers ook samen met vrienden of familie bouwen, waarbij ze allemaal hun favoriete kamers kiezen om te bouwen. Ik wilde een leuk en eenvoudig bouwproces en goedkope kosten mogelijk maken om de set voor zoveel mogelijk mensen te maken, voor Taylor Swift-fans die misschien nog nooit eerder een set hebben gebouwd of die zich geen grote set kunnen veroorloven.

De set bevat ook een Taylor Swift-minifiguur die een roze outfit draagt, zoals ze in veel delen van de Lover Music Video doet. Deze set is een viering van de tien albums van Taylor Swift en de prestaties die ze gedurende haar carrière heeft bereikt.

BEKIJK HIER ALLE LEGO IDEAS SETS

Terug naar blog