StarTrek USS Enterprise NCC-1701 van James T. Kirk in speelgoedvorm | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

StarTrek USS Enterprise NCC-1701 van James T. Kirk in speelgoedvorm

Fan van StarTrek? Bekijk dan eens deze Enterprise

De speelgoedfabrikant Playmobil heeft blijkbaar een licentie voor Star Trek gekregen en wil met de bemanning rond Captain Kirk een aanzienlijk model van het originele ruimteschip Enterprise uitbrengen. Dit wordt gemeld door verschillende media over de hele wereld, met een beloofde levering in september.

Het ruimteschipmodel is uitgerust met licht- en geluidseffecten en bevat het ook figuren van Kirk, Mister Spock, Doctor McCoy, Scotty, Lieutenant Uhura en Ensign Chekov.

Terwijl concurrent LEGO al lang vertrouwt op licentieovereenkomsten om modellen van de Star Wars franchise aan te bieden, daar heeft Playmobil lang stilgestaan. Licentie Playmobil sets zoals deze bestaan ​​pas een paar jaar.

De USS Enterprise NCC-1701 is al enkele jaren verkrijgbaar als klemmenblokset van Hasbro-dochter Kre-o. Het nu schijnbaar naderende model van de USS Enterprise NCC-1701 is ruim een ​​meter lang en bijna een halve meter breed. De lichten en geluiden van het model zijn dus te bedienen via een App op je "smart device". Bovendien moet het kunnen worden opgesteld en aan het plafond worden gehangen. In totaal zou de set dus 136 onderdelen moeten bevatten en geschikt zijn voor kinderen - en volwassenen - vanaf 10 jaar. Het schotelgedeelte kan worden geopend volgens foto's die op internet circuleren en heeft dan toegang tot een brug die lijkt op die uit de cultserie over Captain Kirk en zijn bemanning. Daarnaast moet men ook vanaf de zijkant van het ruimteschip toegang hebben tot de machinekamer.

 

https://www.2ttoys.nl/products/playmobil-70548-star-trek-u-s-s-enterprise-ncc-1701

Terug naar blog