Nieuwe LEGO minifiguren fabriek: bouw je eigen minifiguur | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

Nieuwe LEGO minifiguren fabriek: bouw je eigen minifiguur

De online versie van de LEGO® Minifigurenfabriek is terug voor degenen in de VS. De online ervaring is iets anders dan wat eerder is uitgeprobeerd en is nu vergelijkbaar met het aanbod in de winkel. U kunt dus tekst en afbeeldingen toevoegen aan zowel de voor- als achterkant van torso's, en kiezen uit een selectie hoofden, haar, benen en accessoires. De BETA is momenteel alleen beschikbaar in de VS. Maar er zijn plannen om de ervaring verder uit te breiden. Je kunt het hier zelf bekijken. Houd er rekening mee dat dit momenteel alleen beschikbaar is in de VS.

Minifigure Factory BETA 2 Guide

We zijn verheugd om te kunnen mededelen dat Minifigurenfabriek is teruggekeerd naar LEGO.com in de VS. Dit volgt op een succesvolle pilot van juli-september 2022, waarbij we een zeer vergelijkbare ervaring aanboden als de minifigurenfabriek in de winkel en fantastische en uiterst waardevolle feedback kregen van onze fans en shoppers.

We hebben je in 2022 luid en duidelijk gehoord dat je uit meer onderdelen wilde kiezen, dus hebben we het aantal elementen dat je kunt kiezen voor je kopstuk, hoofd, onderlichaam en accessoire verdubbeld, en hebben we veel veranderingen aangebracht achter de scènes om ervoor te zorgen dat we nog meer minifiguren kunnen afdrukken. Waar we nog steeds aan werken, is dat je meerdere minifiguren in dezelfde volgorde kunt kopen (het komt er allemaal op neer dat je weet welke gepersonaliseerde torso bij welk accessoire hoort als we ze inpakken), maar we weten dat dit belangrijk is als je dat wilt. creëer uw familie of vrienden. Onze ambitie is om deze feature tegen de zomer live te hebben. Binnenkort komt ook de gratis tekenfunctie beschikbaar in de winkel, waarmee u verder kunt gaan dan de vooraf geconfigureerde stickerontwerpen die we aanbieden. We beseffen dat dit de sleutel is om een personage precies zo te kunnen creëren als jij dat wilt. Uiteindelijk wilden we Minifigurenfabriek zo snel mogelijk weer live zetten, zodat we kunnen controleren of we aan de belangrijkste dingen werken om ervoor te zorgen dat het de beste ervaring is die het kan zijn!

Voor degenen onder u die niet in de VS zijn: maak je geen zorgen – uitbreiding staat ook stevig in onze plannen en hoewel er nog niets definitief is, zullen we onderweg updates delen.

Als je deze opnieuw gelanceerde ervaring hier kunt ervaren: https://www.lego.com/en-us/minifigure-factory

Terug naar blog