LEGO Vidiyo houdt op te bestaan | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO Vidiyo houdt op te bestaan

Het is officieel aangekondigd: LEGO® VIDIYO is niet meer.

Vandaag heeft de LEGO Groep een korte verklaring vrijgegeven waarin wordt bevestigd dat er in de toekomst geen fysieke LEGO VIDIYO-producten meer zullen zijn. Dit ondanks de vorig jaar aangekondigde ‘pauze’ om het concept te herontwikkelen. Dit is nu niet meer het geval, de digitale component van het thema wordt echter nog 2 jaar ondersteund. Dus daar heb je het VIDIYO 'fans', je wens is ingewilligd. Hopelijk weerhoudt dit de LEGO Groep er niet van om soortgelijke risico's te nemen met toekomstige productlijnen.
In juli 2021 hebben we besloten de uitrol van LEGO VIDIYO te pauzeren om de prestaties te beoordelen en nieuwe ideeën te testen. Door het uitgebreide kwantitatieve en kwalitatieve onderzoek dat we de afgelopen maanden hebben uitgevoerd, hebben we enorm veel geleerd op het gebied van muziek en contentcreatie en wat er nodig is om te slagen met de speelervaring, onze go-to-market strategie in 2023 en niet in het minst hoe een duurzaam bedrijf op te bouwen op basis van de VIDIYO-ervaring.

"Op basis van deze inzichten hebben we besloten om de fysieke VIDIYO-producten vanaf 31 januari 2022 stop te zetten, maar we zullen de app-ervaring nog twee jaar blijven ondersteunen om de consumenten die de producten hebben gekocht van dienst te zijn.

We zien nog steeds een groot potentieel in het nastreven van muziek als een passie en we zullen lessen trekken uit LEGO VIDIYO terwijl we doorgaan met het verkennen van toekomstige vloeiende speelervaringen".

BEKIJK ALLE LEGO VIDIYO SETS

Terug naar blog