LEGO Instructieboekjes nieuwe stijl | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO Instructieboekjes nieuwe stijl

Bouwtekeningen opnieuw ontworpen

Als je recente recensies van LEGO sets hebt gelezen of een aantal van de nieuwste sets zelf al hebt gebouwd, zul je gemerkt hebben dat het instructieboekje opnieuw is ontworpen.

In het kort samengevat, ze zijn nu overwegend wit met een twijfelachtige afbeelding op de omslag en hebben een consistente stijl over alle thema's heen.

Hoewel wij van mening zijn dat de afbeeldingen niet echt mooi zijn, zijn de instructies zelf onaangetast en zullen ze alleen worden bekeken tijdens het bouwen. Plus 'speciale' releases bieden nog steeds unieke instructies. De LEGO Groep heeft een korte verklaring afgelegd over de verandering, in feite maakt het deel uit van het streven naar duurzame verpakkingen. Lees het hieronder.

“De LEGO Groep is op weg om haar verpakkingen tegen 2025 duurzamer te maken. Aangezien we plastic verpakkingen voor eenmalig gebruik geleidelijk vervangen door papieren versies in onze dozen, hebben andere toevoegingen in de doos, zoals de boekjes met de Bouwinstructies, ook een opnieuw ontworpen versie voor een visueel consistente unboxing-ervaring.”

LEGO Instructies Nieuwe Stijl

Terug naar blog