LEGO Harry Potter Modulair Kasteel Zweinstein | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO Harry Potter Modulair Kasteel Zweinstein

NIEUW: Harry Potter Modulair

In 2021 introduceerde LEGO een nieuw modulair systeem voor de Harry Potter kasteel Zweinstein. Bij de introductie van de eerste set, was het nog niet helemaal duidelijk hoe het totale kasteel er uit zou komen te zien. Nu, met de introductie van de LEGO 76415, is het Het was destijds nog lastig om in te schatten hoe het geheel eruit zou komen te zien, maar inmiddels lijkt het erop dat de aankomende set LEGO 76415 De Slag om Zweinstein het ontbrekende puzzelstukje is.

Op een afbeelding van LEGO is te zien welke nummers je met elkaar kunt combineren tot een nieuw, groot kasteel Zweinstein. Om het nieuwe  kasteel te bouwen heb je alleen de volgende zeven sets nodig:

Als je alle sets met elkaar combineert, heb je een kasteel van 4.219 stenen, en heb je maar liefst 40 minifiguren, waarvan 27 verschillende personages zijn. Helaas zitten er dus wel wat dubbele figuurtjes in het kasteel.

Het bestaande LEGO Harry Potter 71043 kasteel Zweinstein telt 6020 stenen en heeft 4 minifiguren en 24 microfiguren.

Wanneer we de adviesprijzen van LEGO hanteren dan komt het totaalbedrag van het modulaire Hogwarts uit op €494,93... Binnenkort maken we een speciaal actie pakket waarmee je alle sets in 1 keer kunt bestellen

 

Bekijk alle sets

 

Terug naar blog