LEGO City Stuntz... maar dan echt! | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

LEGO City Stuntz... maar dan echt!

Voor de lancering van het nieuwe LEGO® City Stuntz-assortiment is LEGO een samenwerking aangegaan met Bold Dog FMX, een freestyle motorcrossteam, om een ​​aantal epische motorcrossstunts na te bootsen die kinderen hebben bedacht. In de video kun je zien hoe de waaghalzige atleten de stuntbanen bouwen met de nieuwe LEGO City Stuntz-sets en vervolgens de creatieve ideeën van de kinderen meenemen naar echte banen om ze in het echt na te bootsen. Er zijn zelfs haaien bij betrokken, voor een minder dodelijke manier om epische stunts na te spelen, is het LEGO City Stuntz-assortiment nu beschikbaar met verdere sets die begin 2022 worden verwacht.In Noord-Amerika zijn enkele LEGO City Stuntz-sets uit de verkoop gehaald vanwege een klein probleem met de nieuwe vliegwielelementen. Dit geldt alleen voor sets die in Noord-Amerika worden verkocht. Hier is de officiële verklaring van de LEGO Group:

Sommige consumenten in de Amerikaanse regio hebben tijdens het spelen met de LEGO® City Stuntz-motor een breuk met een wielelement ervaren. Dit is een probleem met de productkwaliteit en vormt geen veiligheidsrisico.

De fout is alleen aanwezig op LEGO City Stuntz-sets die in Amerika te koop zijn en heeft geen invloed op vergelijkbare sets die elders verkrijgbaar zijn.

We willen onze consumenten alleen de best mogelijke speelervaring bieden en hebben onmiddellijk actie ondernomen om het probleem op te lossen en werken aan manieren om ervoor te zorgen dat onze consumenten in Amerika ook dezelfde hoogwaardige speelervaring krijgen als die in de rest van de wereld. Consumenten kunnen ook vervangende onderdelen aanvragen door contact op te nemen met de LEGO Klantenservice.

Terug naar blog