DISNEY Magic wordt wellicht een toekomstige Ideas set | 2TTOYS ✓ Official shop<br>

DISNEY Magic wordt wellicht een toekomstige Ideas set

LEGO Ideas heeft de winnaar bekendgemaakt van de 100 Years of Fairytales-uitdaging, waarbij Disney Magic van 2A2A is geselecteerd om een toekomstige LEGO Ideas-set te worden!

De inzending toont een grote, van stenen gebouwde tovenaar Mickey uit Fantasia, evenals miniatuurmodellen uit een verscheidenheid aan iconische Disney-films.

Het meest interessante aspect van de set is de toevoeging van minifiguren, met personages zoals:

Belle en de magie kwamen voort uit Belle en het Beest
Ariël, Bot en Sebastiaan, uit de Kleine Zeemeermin, Het paleis van de sultan en het vliegende tapijt, van Aladdin, Stitch rijdt op de golf, van Lilo en Stitch, Elsa van Frozen doet aan ijsmagie, Pinokkio en het houten vlot (van de achtervolging met walvis Monstro).


Dit zou voor LEGO een geweldige kans kunnen zijn om een Belle-minifiguur uit Belle en het Beest te introduceren, waar LEGO Disney-fans al lang om schreeuwen nu we belangrijke prinsessen uit het Disney-kasteel uit 2023 hebben.

Natuurlijk kan het uiteindelijke model drastisch veranderen, net als de afgebeelde minifiguren en personages, dus we zullen moeten afwachten wat het LEGO Ideas-team en Disney zullen bedenken, maar dit lijkt mij nu al een winnaar!

BEKIJK ALLE LEGO DISNEY SETS

 

Terug naar blog